Mit jelent a 100% garancia?

 

LEGJOBB ÁR. A szálláshelyeinknél most kedvezménnyel foglalhatsz.

ELÉGEDETTSÉG. Értékeléseddel segíted munkánkat, így Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy folyamatosan a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk számodra.

GARANCIA. Garanciát vállalunk arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az adatlapon található. Ellenkező esetben visszafizetjük a foglaló árát.

HAJDÚSZOBOSZLÓ

Gyógy- és fürdőturizmusáról méltán híres Hajdúszoboszló, Magyarország keleti régiójának legkedveltebb gyógyfürdője. A település a Hortobágy Puszta szélén, Budapesttől 202 km-re, Debrecentől 20 km-re helyezkedik el. Jótékony hatású gyógyvizével méltán vívta ki a „Reumások Mekkája” nevet.

 

A településen található Európa legnagyobb termálvízű fürdőkomplexuma. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő, strand, Magyarország első vízi paradicsoma, az Aquapark, valamint az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő közvetlen összeköttetéssel rendelkeznek. A fürdő és parkosított környékének mikroklímája gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával. Szerencsések az itt pihenő, nyaraló turisták, mivel az ország egyik legnaposabb városában regenerálódhatnak, szórakozhatnak. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri, sőt meghaladja a kétezer órát is.

 

A fürdő előtti park különleges látványossága a millenniumi esztendőben felavatott Harangház, amely látványos építészeti alkotásként (Rácz Zoltán építész munkája) ad keretet a különleges alumíniumötvözetből készült harangoknak.

 

A Kálvin téren áll a XV. sz.-i alapokra épült református templom, amelynek erődfala a város talán legfontosabb műemléke. A római katolikus templom érdekessége a város történetét, a fürdő fejlődését ábrázoló freskók. Ebben a templomban maga II. János Pál is megfordult, még krakkói érsek korában. Érdekes lehet a Bocskai Múzeum, melyben népművészeti alkotásokat tekinthetünk meg.

 

A város egész évben színes programok sorával várja az ide látogatókat. Minden hónap tartogat valamilyen érdekes kulturális rendezvényt a vendégeknek. Hajdúvárosok találkozója, fürdőkarnevál, fürdőfesztivál, szoboszlói várjátékok, dixieland napok, folk hétvége, lovasverseny, bioételek és borfesztivál valamint a szabadtéri színpad mellett minden nyáron Sörsátort állítanak fel, mely több ezer látogatót vonz. Minden este élőzenés szórakozási lehetőséget biztosít az egész család számára.

 

A gyermekeket légvárak, ugrálók, ügyességi játékok, bika rodeó, csocsó, szimulátorok sokasága várja. A sörsátorban neves sztárvendégek emelik az esték színvonalát, így a fürdőzés után sem unatkozhat a család.

 

Természetesen a környék is bőven nyújt látnivalót az erre járó vendégeknek. Nem messze található a leghíresebb magyar puszta, a Hortobágy, mely egyedülálló természeti és kultúrtörténeti értékeit nemzeti park formájában őrizte meg.  A Hortobágyi Nemzeti Park hazánk első és legnagyobb kiterjedésű nemzeti parkja, mely  1999. december 1-én méltán került fel a Világörökség listára. Hortobágyon a természeti értékeken és őshonos állatokon kívül Hortobágy község műemléki látnivalói kínálnak még gazdag programlehetőséget.

 

Hortobágyi kirándulásunk után ellátogathatunk Magyarország második legnagyobb városába  Debrecenbe is, ahol történelmi személyek lábnyomain járva barangolhatunk a cívis utcákon. A cívis városban megtekinthetjük az ország legnagyobb református templomát, a város szimbólumává vált Református Nagytemplomot, mely nem csak méretei által különleges. A Habsburg Ház trónfosztásának helyszíneként örökre beírta magát a magyar történelembe.  Látogatást tehetünk Csokonai, Kölcsey, Ady és sok más magyar híresség iskolájában, a Református Kollégiumban, a Gályarabok emlékműve előtt emlékezhetünk meg a rekatolizáció áldozatairól, s számos egyéb nevezetes helyet is felkereshetünk. A látnivalókon kívül programokban sincs hiány a Kálvinista Rómában.  A világhíres augusztus 20-i Virágkarneváltól kezdve a Nemzetközi Betlehemes Találkozóig számtalan esemény várja az Debrecenbe látogatókat.

PRIMA VILLA 1

PRIMA VILLA 2

PRIMA VILLA 3

AJÁNDÉKUTALVÁNY

hosszú felhasználásra

KARÁCSONY

MÁRCIUS 15.

HÚSVÉT, PÜNKÖSD

SZILVESZTER

GYÓGY ÉS WELLNESS

VÍZI TÚRA

VALENTIN NAP

AUGUSZTUS 17-21.

OKTÓBER 19-23.

MÁRTON-NAP

Erzsébet utalvány, Széchenyi Pihenő Kártya, egészségpénztár elfogadóhely.

Telefon: 06-30/856-4990 • Telefon/fax: 52/750-282 • E-mail: primavilla@gmail.hu • Skype: primavilla2